Sborový víkend 2020

Termín 25.9. - 28.9.2020, tentokráte spolu tedy můžeme strávit celý prodloužený víkend

Rekereační středisko Šlovice u Hřebečníků (odkaz zde), GPS 49.9665719N, 13.7377414E

Cena za pobyt: 1146 Kč pro děti do 12 let, 1446 Kč pro osoby nad 12 let. Děti do 2 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Tyto ceny platí při přihlášení do 14.9.2020. Poté je přihášení o 100 Kč na osobu a pobyt dražší. Přihlásit se bude možné přes tento formulář do 21.9.2020, poté už pouze po konzultaci s Filipem Gottwaldem (777 206 390)

Zde provedená rezervace je závazná. Měnit ji lze pouze po telefonické konzultaci s Filipem Gottwaldem. Poté, co odešlete svojí rezervaci, budete vyzváni k zaplacení zálohy 200 Kč na osobu. Přihlášení lze do 14.9.2020 měnit zdarma. Poté vložená záloha propadá. Výjimkou jsou nenadálé stavy (nemoc, koronavirus, výbuch planety apod.)

Ubytování v pokojích v budově. Jedná se o dvou až pětilůžkové pokoje s nebo bez vlastního sociálního zařízení. Pokoje s vlastním sociálním zařízením budou přednostně přidělovány starším lidem. Rozmístění pokojů bude známo těsně před vlastním pobytem.

V ceně je zahrnuto ubytování v pokojích, celodenní strava (vyjma sobotního oběda, kdy je v plánu výlet). V sobotu přes poledne ani nebude možné si v areálu jídlo koupit.

V okolí je velké množství turistických cílů a zajímavostí, v nejbližším okolí je les, řeka a jiné možné cíle pro procházky. Přímo v areálu je možnost sportovního vyžití pro děti i dospělé.

V ceně není poskytnutí ručníků. V areálu je nutné mít s sebou přezůvky.

V areálu bude otevřen bar s nápoji a drobným občerstvením.

Pro informace o psech a dětských postýlkách je potřeba se ozvat Filipovi Gottwaldovi

Pozdní příjezdy a brzké odjezdy je třeba buď uvést do poznámky nebo se s nimi ozvat Filipovi Gottwaldovi.

Cestu si zajišťuje každý sám vlastním autem. (Hromadná doprava v místě je poměrně obtížná). V případě, že byste neměli odvoz, ozvěte se Filipovi Gottwaldovi.

 

Přihlášení

Vítán je každý. Přihlásit je možné pouze přes internetový formulář. Odkaz zde.

 

Kudykam?

Z Prahy nejlépe po dálnici D5 (případně II/605 pro ty, co nevlastní dálniční známku) až do Králova Dvora, odtud vpravo po silnici II/236 do Roztoků, odtud vlevo po II/201 do Hřebečníků, zde uhnout na Šlovice. Ještě těsně před značkou obce „ŠLOVICE“ je potřeba odbočit vpravo! Poté je třeba neodbočovat a jet podél pole až na konec cesty. Neboli tudy.

 

Strava:

Pátek večeře

Sobota snídaně, večeře

Neděle snídaně, oběd, večeře

Pondělí snídaně, oběd

 

Předběžný program:

Pátek příjezd (nejdříve v 15:00), přivítání, volný večer

Sobota ráno krátké ztišení, celodenní výlet dle tipů, které budou zveřejněny na místě (každý nápad bude vítán). Večer společný duchovní program, po něm volná zábava.

Neděle ráno společná bohoslužba, po obědě možnost společných sportů nebo opět výlet / procházka. Večer krátký společný program

Pondělí ráno společné duchovní zamyšlení

Všechny tyto informace budou vyvěšeny na sborových stránkách, na nástěnce ve sboru a něco málo občas i z kazatelny.

 

Za každého přihlášeného, prosím, pošlete 200 Kč zálohu na účet 1785320163/0800. Záloha je vratná do 14.9.2020. Zbytek peněz si vybere Filip Gottwald na místě.

Tak to by bylo k pokynům. Byla jich hromada, ale to hlavní: Moc se těším, že se zase společně uvidíme:) Kdyby něco, volejte Filipovi Gottwaldovi 777 206 390, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.